Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iunie 2014

Horoscop Lunar Taur Berbec 2014

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje PLANETARE: Vă aflaţi mereu în căutarea unei persoane care să vă lase să vă manifestaţi adevărata natură. Comportamentul fară menajamente pe care-l adoptaţi vă sperie admiratorii, dar dacă vă folosiţi luna asta de intuiţie, veţi putea identifica persoana care va fi în stare să vă aprecieze şi să vă iubească „pentru că”, nu „în pofida faptului că…”.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Se pune problema să fiţi ca un magnet! După ce iubitoarea Venus şi-a îndreptat atenţia luna trecută asupra casei întâi, a personalităţii şi înfăţişării exterioare, v-aţi alungat admiratorii. în jurul datelor de 13 sau 14, ar fi bine să staţi de vorbă cu ei înainte de a chema autorităţile. La urma urmei, nu se stie niciodată ce vorbe le pot scăpa la o adică…

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Oricare ar fi problemele financiare cu care vă confruntaţi în domeniul căminului şi al familiei, căutaţi prieteni puternici pe 7 sau 8 iunie şi asiguraţi-vă că lucrurile nu evoluează într-o direcţie nedorită. Pe 13 sau 14, superiorii vor fi mal putin cooperanţi, dar nu-i lăsaţi să-şi impună punctul de vedere fară un pic de împotrivire.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: între 6 şi 8 iunie vă veţi „bucura” de compania mai multor planete aflate în zodii cardinale precum cea proprie, toate fiind hotărâte să vă stârnească şi să vadă până unde sunteţi în stare să mergeţi pentru a menţine pacea. în jurul datelor de 14 sau de 25, mai bine preveniţi-i pe cei care încearcă să vă pună la încercare.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,8,17,18,23,29
Zile nefavorabile: 6, 7,13,14, 15, 24, 25, 26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iunie 2014


1 Comentriu to “Horoscop lunar Berbec – Iunie 2014”

  1. Cristina says:

    Excelent ,ca intotdeauna.De ani de zile va urmez SI am scapat de multe incurcaturi urmondu-va sfaturile. Cel Mai bum astrolog. Multimesc

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI