Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iunie 2015

Horoscop Lunar Berbec Iunie 2015

Horoscop Lunar Berbec Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Dacă v-aţi gândit la călătorii peste mări şi ţări, la reluarea studiilor sau la întâlnirea cu un prieten vechi care locuieşte departe – acum este momentul potrivit. Iunie Plină din Săgetător, de pe 2 iunie, vă va da toată energia de care aveţi nevoie pentru a vă atinge obiectivul.

Horoscop Lunar Berbec Iunie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Angajamentele nu sunt uşor de luat – iar faptul că există atât de multe de cucerit şi atâţia potenţiali tovarăşi de distracţie (sau atâţia adversari) vă justifică ezitările atunci când vine vorba să semnaţi pe linia punctată. În jurul datei de 6 iunie, când iubitoarea Venus formează un trigon cu Saturn, amatorul de angajamente, e posibil să decideţi că a venit momentul să vă aşezaţi la casa dumneavoastră. Da, e un şoc, dar dacă trebuie, asta e. Trageţi aer în piept.

Horoscop Lunar Berbec Iunie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Casa a cincea, a distracţiilor şi a recreerii, îi va găzdui pe Venus, guvernatoarea planetară a dragostei şi a banilor, şi pe Jupiter, care amplifică sau dilată tot ce atinge. Oare veţi cheltui mai mult pe distracţii şi pe serile petrecute în oraş? E posibil, dar vă veţi simţi atât de bine, încât facturile pe care le veţi avea sub ochi Iunie viitoare nu vă vor deranja.

Horoscop Lunar Berbec Iunie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: în jurul datei de 14 iunie ar fi bine să fiţi atent la faimosul dumneavoastră temperament. Soarele va intra în conflict cu Marte – apropo, propria planetă roşie – chiar în mijlocul casei a treia, a comunicării. Asta poate indica o dispută de proporţii epice, de vreme ce rivalii sunt cele două mingi de foc de pe cer. Descărcarea de adrenalină este garantată, deci nu toate veştile sunt proaste.

Horoscop Lunar Berbec Iunie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 5, 6, 8, 9, 10, 28

Zile nefavorabile:11. 12, 13. 15,23. 24

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI