Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iunie 2016

Horoscop Lunar Berbec Iunie 2016

Horoscop Lunar Berbec Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Un grup de planete care se deplasează prin voioasă şi amuzantă zodie a Gemenilor vă va activa darul vorbirii – o vorbire de tip asertiv, ca să fie clar. Pe scurt, faptul de a vă impune punctul de vedere şi de a fi încrezători în capacităţile verbale personale vă poate face să uitaţi de sentimentele celorlalţi, preferând să câştigaţi o dispută. Nu procedaţi aşa. Fiţi de treabă. O astfel de atitudine vă poate oferi şi mai multe satisfacţii.

Horoscop Lunar Berbec Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Cerul plin de energiile vorbăreţei, prietenoasei şi mobilei zodii a Gemenilor vă va menţine ocupaţi luna aceasta şi s-ar putea chiar să aducă în peisaj un nou admirator prin intermediul unui frate sau vecin, asta cam în jurul Lunii Noi de pe 5 iunie. Indiferent ce s-a întâmplat data trecută, lăsaţi-i să aranjeze întâlnirea. Fiţi curajoşi! Beţi o cafea sau luaţi prânzul împreună.

Horoscop Lunar Berbec Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă aţi simţit vreodată imboldul de a preda, acum e momentul să aflaţi ce trebuie să faceţi pentru asta. Pe 2 şi 3 iunie Saturn va intra într-o relaţie cu Soarele şi cu Venus din locul pe care-l ocupă în casă a noua, a studiilor, îndemnându-vă să învăţaţi ceva nou sau să le împărtăşiţi şi altora ceea ce aţi învăţat.

Horoscop Lunar Berbec Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
E posibil să reapară o persoană în care nu aţi avut niciodată încredere, şi chiar dacă acum totul pare în regulă, luaţi-vă după instinct. Anumite lucruri nu se schimbă niciodată, şi la fel se întâmplă şi cu anumiţi oameni. Dacă antenele vă spun că povestea ar putea fi frumoasă, dar finalul va fi acelaşi ca data trecută, să nu vă pară rău dacă treceţi mai departe. Se cheamă „autoprotecţie”.

Horoscop Lunar Berbec Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 8,11, 13, 26, 27, 29, 30
Zile nefavorabile 2, 3, 4, 9, 17, 20, 22

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI