Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Berbec / MAI 2014

Horoscop Lunar Berbec MAI 2014

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Vă simţiţi cel mai bine atunci când ştiţi că sunteţi liber să vă manifestaţi propria natură şi, cu toate că vă pricepeţi foarte bine la asta, Universul nu vă permite prea des să fiţi un rebel cel puţin, nu atât de des cât v-ar plăcea. între 14 şi 16 mai, o paradă a planetelor aflate în zodii de foc şi de aer are ca efect o conspiraţie ce urmăreşte să vă ofere libertate.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Casa a treia, a fraţilor şi vecinilor, este plină de planetele bine intenţionate şi guralive aflate în Gemeni, aşa că e posibil să întâlniţi persoana considerată de ele ca fiind potrivită pentru dumneavoastră. Nu refuzaţi – indiferent ce s-a întâmplat ultima oară. Nu se ştie niciodată. Poate că de data asta au dreptate.

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Dacă vă ocupaţi de afaceri imobiliare, încercaţi să finalizaţi o tranzacţie în zilele de 2, 3, 5, 6 sau 9. Cele câteva planete din zodia de pământ a Taurului şi din casa a doua, a resurselor financiare personale, vor fi fericite să negocieze orice fel de tranzacţii legate de terenuri. O experienţei cu intuiţia.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Autocontrolul poate reprezenta o problemă, mai ales dacă, în ultimul timp, v-aţi manifestat retorica puţin cam prea liber. în jurul datei de 2 mai, vorbăreţul Mercur şi responsabilul Saturn vă vor trage o săpuneală, iar ceva mai târziu e posibil să faceţi o scenă pentru a vă susţine punctul de vedere. Păcat, nu?

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,5,12,15,16
Zile nefavorabile: 9,10,13,14,17
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / MAI 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI