Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Mai 2016

Horoscop Lunar Berbec Mai 2016

Horoscop Lunar Berbec Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Sunteţi mari amatori de adrenalină, dar, fie că admiteţi, fie că nu, din când în când vă plac şi perioadele de relaxare. Pregătiţi-vă pentru o lună de odihnă. Până la Luna Plină de pe 22 mai, un grup de planete aflate în zodii solide de pământ au de gând să menţină liniştea. Profitaţi!

Horoscop Lunar Berbec Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Fiindcă veni vorba de relaxare, pe 10, 11 şi 12 mai se ivesc câteva ocazii minunate de a lenevi, a dormi sau a vă cuibări alături de persoana iubită. Şi încă un indiciu: luând în considerare toate aceste energii de pământ orientate spre atingeri, o cadă pentru hidroterapie ar fi o idee foarte bună. De ce să nu vă răsfăţaţi în timp ce Universul pompează astfel de energii aducătoare de confort?

Horoscop Lunar Berbec Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Soarele, Venus şi Mercur vor petrece luna aceasta în casă a doua, a finanţelor personale şi a altor probleme băneşti, adică în pământeana şi fertilă zodie a Taurului, la care multă lume se referă ca la un magnet pentru bani. Dacă trebuie să puneţi ordine în documentele financiare, cele mai potrivite zile sunt 12, 13 şi 30 mai.

Horoscop Lunar Berbec Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Planeta guvernatoare, pătimaşul şi categoricul Marte, petrece această lună în Săgetător, o zodie iubitoare de pace şi cooperantă, iar pe 27 mai revine în intensa zodie a Scorpionului – cel care nu uită niciodată o ofensă şi termină întotdeauna bătăliile pe care alţii sunt suficient de nesocotiţi pentru a le începe. Dacă luna trecută aţi fost cam plictisiţi pentru că lucrurile au mers prea uşor, aşteptaţi numai puţin.

Horoscop Lunar Berbec Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,7,10, 12, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 14, 22, 24, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI