Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Berbec – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Mai 2017Horoscop Lunar Berbec Mai 2017

Horoscop Lunar Berbec Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Luna aceasta, relaxarea poate fi un subiect delicat – dar din motivele cele mai încântătoare. Se pare că fermecătoarea Venus îşi va petrece luna în Berbec, casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, iar dumneavoastră veţi fi la mare căutare. Dacă sunteţi singuri, mai bine dublaţi doza de vitamine şi trageţi un pui de somn ori de câte ori aveţi ocazia.

Horoscop Lunar Berbec Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea Venus este pregătită să se întâlnească pe 19 mai cu sociabilul şi excesivul Jupiter. Vă veţi trezi holbându-vă la partenerul actual fără alt motiv în afară de fericirea pe care le-o provoacă ochilor dumneavoastră – ca să nu mai vorbim de inimă. Dacă v-aţi gândit să faceţi pasul cel mare şi să deveniţi monogami – ei bine, asta s-a întâmplat printr-o inspiraţie mult mai puţin astrologică, aşa că pregătiţi-vă pentru o astfel de discuţie.

Horoscop Lunar Berbec Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Soarele se va afla la datorie, până pe 20 mai, în casă a doua, a finanţelor personale. Totul are loc în zodia Taurului, preocupată de calitate. în consecinţă, veţi insista clar asupra calităţii, indiferent unde vă faceţi cumpărăturile şi ce anume căutaţi. Din fericire, graţie iubitoarei Venus, aflată în Berbec, şi lui Jupiter, stabilit în Balanţă, îi veţi putea fermeca şi convinge pe toţi vânzătorii.

Horoscop Lunar Berbec Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur va intra pe 3 mai în mişcare directă şi, ca de obicei, veţi fi pregătiţi din nou s-o luaţi din loc. Adevărul este că, pe 9 mai – ziua de dinaintea Lunii Pline -, Mercur va fi lângă imprevizibilul Uranus în zodia Berbecului, adică în casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării. într-adevăr, mersul înainte e un lucru bun, dar măcar de data asta nu săriţi înainte de a vă uita unde veţi ateriza.

Horoscop Lunar Berbec Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3,4, 18, 19, 20
Zile nefavorabile: 5, 14, 27, 28


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI