Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2014

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Martie 2014

Horoscop Lunar Berbec Martie 2014

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Multă vreme v-aţi străduit să restabiliţi pacea – dându-le de ştire celor dragi că timpul petrecut departe de ei n-a fost plăcut, dar, pe termen lung, aceasta este o condiţie a îmbunătăţirii vieţii de familie. Ei bine, felicitări! Vor pricepe totul în jurul datei de 13 martie.

Horoscop Lunar Berbec relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Vă simţiţi cumva ameţit? Ca şi cum aţi vrea să fiţi oriunde în altă parte, dar nu pe a Treia Planetă de la Soare? Ei bine, nu e de mirare. Planetele din Peşti, casa a douăsprezecea, au conspirat să vă ademenească – dar nu ca de obicei. Pe 13 martie aşteptaţi-vă la veşti dintre cele mai bune. E posibilă o reuniune.

Horoscop Lunar ZODIA banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Se poate vorbi de o schimbare norocoasă! E posibil să vă treziţi cu mâncărimi în palme pe 17 sau 18 martie, iar dacă sunteţi pe cale să încheiaţi o afacere orientată spre câştig bănesc, nici nu-i de mirare. Sunteţi gata să schimbaţi realitatea pe care o cunoaşteţi prin intermediul unei viziuni şi al determinării de a duce treaba la bun sfârşit. Nu vă îngrijoraţi. Universul vă acoperă spatele.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Discuţiile despre „Cine, ce şi cui i-a spus” vor apărea în jurul datei de 11 martie şi probabil că va trebui să vă susţineţi un punct de vedere cu aceeaşi limpezime că prima oară. Dar veţi avea aliaţi la care nu vă aşteptaţi.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: l, 5,13,14,15,28
Zile NEFAVORABILE: 2, 3, 10, 11, 21, 22, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Martie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI