Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Martie 2015

Horoscop Lunar Berbec Martie 2015

Horoscop Lunar Berbec Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Martie aceasta, Soarele, Venus şi Marte vor trece prin zodia Berbecului, înviorând considerabil atmosfera. Soarele intră în semnul dumneavoastră pe 20 martie, urmat de vorbăreţul Mercur pe 30. Evident că lună martie va trece rapid, ca o incitantă procesiune camavalescă. Dar la acel moment nu va conta decât adrenalină şi probabil că vă veţi bucura de fiecare clipă.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus atrage, iar Marte urmăreşte ţinta. împreună, formează o echipă redutabilă, iar pentru că amândouă se află cel puţin jumătate din lună în casa întâi, a personalităţii, nu e nevoie să mişcaţi un deget pentru a atrage atenţia unor noi admiratori. Relaţiile curente pot da naştere anumitor probleme. Planificaţi-vă de comun acord câteva activităţi noi şi incitante.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Pe 4 martie, Venus va forma un trigon cu Jupiter. Veţi avea gusturi costisitoare şi veţi accepta doar ceea ce se înscrie în zona superlativului. Pentru că ambele planete vă vor împinge să scoateţi la vedere carnetul de cecuri sau cârdul, nu veţi fi chiar un model de stăpânire de sine. Dacă trebuie neapărat să cheltuiţi, n-o faceţi doar pentru a impresiona pe cineva.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Fiţi pe fază în jurul datei de 20 martie, atunci când o eclipsă totală de soare se va petrece în casă a douăsprezecea, cu doar câteva ore înainte ca Soarele să intre în zodia dumneavoastră natală. Această perioadă poate fi tulbure şi bulversantă, iar dacă simţiţi nevoia, înainte de a trece la acţiune rămâneţi singur şi cugetaţi o vreme.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 3, 4, 9, 25, 26

Zile nefavorabile:10, 11, 15, 16, 27, 28

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI