Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Martie 2016

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016

Horoscop Lunar Berbec Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Bucuraţi-vă de un weekend prelungit după 10 martie, când mai multe planete din Peşti îl vor domoli chiar şi pe ultraactivul Berbec – poate chiar veţi trage un pui de somn! Aveţi nevoie de odihnă, deoarece, la sfârşitul lunii, Soarele şi Mercur se vor întâlni cu electricul Uranus în zodia dumneavoastră, aşa că, din nou, apare goana după adrenalină.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Deoarece fermecătoarea Venus trece prin casa a unsprezecea, a prietenilor şi activităţilor de grup, nu aveţi cum să evitaţi întâlnirea cu noi şi minunate spirite înrudite – cu condiţia, desigur, să vă duceţi acolo unde se adună. Pe 7 martie, Luna şi Venus îşi vor uni forţele şi vă vor ajuta să intraţi în legătură cu un nou prieten.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus şi Neptun se vor întâlni în visătoarea zodie a Peştilor. Pentru că Venus guvernează banii, iar Neptun nu e prea atent la detalii, veţi avea nevoie de un ochi vigilent care să supravegheze situaţia financiară. Acest lucru e valabil atât pentru numerar – pe care ar fi bine să nu-l rătăciţi sau să-l pierdeţi -, cât şi pentru card sau carnetul de cecuri. Verificaţi-vă extrasul de cont înainte de a porni la cumpărături.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Eclipsa lunară de pe 23 martie va avea loc în casă a şaptea, a parteneriatelor, adică în zodia Balanţei. Această lunaţie se referă la afaceri, prin urmare, chiar dacă seriosul Saturn n-ar sta liniştit, cu braţele încrucişate, înfruntându-l pe Jupiter, probabil că tot aţi simţi nevoia să vă impuneţi punctul de vedere – cu convingere şi pentru ultima dată.

Horoscop Lunar Berbec Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 6, 16, 19,21,26
Zile nefavorabile 4, 13, 14, 23, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI