Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - October - 2015

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Noiembrie aceasta, câteva planete vor intra în Săgetător, un semn de foc cu care v-aţi înţeles întotdeauna excelent. împreună, vă vor încuraja să vă lărgiţi orizontul şi să fiţi deschis la informaţii noi. Indiferent dacă e vorba de studii, de călătorii sau de noi experienţe, vă veţi bucura din plin de fiecare „lecţie”. Profesori sunt peste tot. Puneţi întrebări, dar nu uitaţi că şi dumneavoastră sunteţi un profesor.

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Veşti bune pentru Berbeci. Pe 8 noiembrie, Venus va intra în casă a şaptea, a relaţiilor, preluând caracteristicile Balanţei, mare amatoare de parteneriate. Dacă tocmai aţi început să vă vedeţi cu cineva, poate că acesta este un ultim retuş. Dacă aveţi deja o relaţie, probabil că veţi descoperi noi modalităţi de a vă amuza şi distra reciproc, desăvârşind procesul de apropiere.

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Prezenţa lui Jupiter în casă a şasea v-a determinat să munciţi din greu şi nu prea aţi avut timp pentru propria persoană. însă Lună Nouă de pe 11 noiembrie, din casa a opta, a resurselor şi responsabilităţilor comune, va aduce cu sine o discuţie cu o persoană care nu prea se achită de datorie. De asemenea, s-ar putea să aveţi de-a face cu diverse taxe sau cu o moştenire.

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Noiembrie aceasta, norocul va fi cu siguranţă de partea Berbecilor graţie unui grup de planete din generoasa zodie a Săgetătorului. Vor exista din belşug ocazii de a întâlni persoane necunoscute. Cel puţin una dintre aceste cunoştinţe vă va stârni interesul, şi nu doar într-un mod platonic. Misiunea constă în a rămâne deschis la idei noi.

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:8, 9, 10, 20, 22, 23, 24
Zile nefavorabile:2, 3, 14, 21, 25, 26, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI