Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Berbec – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Relaxare? Nici vorbă. Distracţie? O, da. Venus, Soarele şi Mercur vor traversa Săgetătorul iubitor de distracţii, un semn de foc înrudit cu Berbecul, care nu scapă niciodată ocazia să încânte şi să surprindă. Şi vor formă cu schimbul trigoane amuzante şi spontane cu imprevizibilul Uranus aflat chiar în zodia dumneavoastră natală. Distracţia nu va lipsi. Ce fel de distracţie? Cu Uranus, nu se ştie niciodată. Bucuraţi-vă în avans.

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
în jurul datei de 4 sau 5 noiembrie, o persoană pe care o adoraţi, dar pe care n-aţi mai văzut-o de multă vreme vă poate face o vizită neaşteptată. Ea vă este adusă de Venus, poziţionată în Săgetător, casa a noua, a celor dragi şi aflaţi departe. De asemenea, e posibil să daţi peste o persoană nou-venită extrem de sexy – şi cu un accent grozav – care vă solicită nu numai atenţia, ci şi fantezia.

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Ceea ce, la început de noiembrie, pare a fi o lovitură sau un ghinion din punct de vedere financiar s-ar putea transforma în cel mai bun lucru care i se putea întâmpla contului dumneavoastră bancar. Venus din Săgetător va forma o cuadratură cu derutantul Neptun, iar din partea unui personaj cu autoritate pot apărea anumite semnale amestecate. Chiar de pe 5 noiembrie, Uranus, aflat în Berbec, va produce o cotitură bine-venită.

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 24 noiembrie, sociabilul Jupiter din Balanţa orientată spre parteneriate va forma o cuadratură cu intensul şi pretenţiosul Pluton aflat în casă a zecea, a personajelor cu autoritate şi a responsabilităţilor legate de carieră. Se pare că partenerul de viaţă nu va fi prea încântat de orele suplimentare pe care le petreceri la serviciu. Amintiţi-i că vine vacanţa şi, dacă e răbdător, s-ar putea ca Moş Crăciun să fie foarte generos.

Horoscop Lunar Berbec Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,12, 14, 15, 22
Zile nefavorabile: 4,17, 18, 24, 25Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI