Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Octombrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - September - 2014

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Octombrie 2014

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2014

Horoscop Lunar Berbec antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Prezenţa prietenosului Jupiter în casă a cincea va continua să aducă momente plăcute împreună cu copiii. Este o perioadă minunată pentru o excursie de o zi cu familia. Marte, planeta care guvernează Berbecul, se află în Săgetător, mare amator de distracţii, aşa că activităţile din timpul liber reprezintă o necesitate. Aşteptaţi-vă să fiţi contactat de cel puţin un prieten aflat la mare distanţă.

Horoscop Lunar Pesti relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Casa a şaptea, a parteneriatelor, continuă să găzduiască mai multe planete, toate încercând să vă convingă să aplanaţi neînţelegerile. Cu cât durează mai mult această dispută, cu atât va fi mai greu să găsiţi o cale de mijloc, şi exact asta trebuie să faceţi – aşa că nu mai staţi pe gânduri!

Horoscop Lunar Berbec banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Diferendele legate de parteneriatele de afaceri se vor intensifica în jurul eclipsei lunare de pe 8 octombrie. în aceeaşi zi, dominatorul Pluton va forma un careu solicitant cu Venus, care influenţează la rândul ei finanţele. Indiferent de subiectul disputei, nu uitaţi că furia nu rezolvă conflictul. Recurgeţi la un profesionist dacă aveţi nevoie de ajutor.

Horoscop Lunar Berbec turbulente planetare

Horoscop Lunar Berbec Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: în timpul eclipsei lunare de pe 8 octombrie, iubitoarea Venus formează un careu cu apăsătorul Pluton în casă a şaptea, a parteneriatelor. Cu siguranţă că va fi o zi dificilă, mai ales dacă sunteţi supărat că aţi fost manipulat, dominat sau folosit de o persoană la care ţineţi. Faceţi-vă singur o favoare. Rămâneţi calm şi aranjaţi lucrurile astfel încât să vă simplificaţi viaţa până la sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zele favorabile: 5,13,14,15,26, 27,28
Zile nefavorabile: 3,4,10,11,16,17,23
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Octombrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI