Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Berbec – Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - September - 2016

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Octombrie 2016

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016

Horoscop Lunar Berbec Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Pentru că pe cer circulă energia eliberată de Balanţa orientată spre parteneriate – ca să nu mai vorbim de Lună Plină de pe 16 octombrie, care va activa axa relaţiilor -, ar trebui să faceţi totul împreună cu partenerul de viaţă sau cu cel mai bun prieten. Dacă sunteţi singuri, probabil că veţi întâlni o persoană încântătoare atunci când vă aşteptaţi mai puţin.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Iubitoarea Venus şi gânditorul Mercur vor face echipă în octombrie, intrând în relaţie cu derutantul Neptun. Prin urmare, dacă cineva pare că vă neglijează, nu i-o luaţi în nume de rău şi nu-l tăiaţi de pe listă până când nu aflaţi ce se petrece. Neptun împrăştie în jur un abur roz şi un praf vrăjit pentru a face că realitatea să dispară. Fiţi inflexibili până când ştiţi sigur cum stau lucrurile.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus guvernează banii şi dragostea, iar Mercur procesele de gândire, aşa că, în luna octombrie, nu ar trebui să vă îngrijoraţi prea tare în legătură cu parteneriatele. Fiţi totuşi vigilenţi atunci când vine vorba de finanţele personale. De fapt, fiind implicat Neptun, trebuie să fiţi atenţi să nu pierdeţi bani, să nu se profite de dumneavoastră sau să nu vă lăsaţi convinşi să cumpăraţi ceva de care nu aveţi nevoie.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Venus, zeiţa iubirii, se va întâlni cu Saturn pe 29 octombrie. Atunci când aceste două planete intră în contact, se întâmplă de obicei câteva lucruri. în cazul celor care încep o relaţie, deoarece lui Saturn îi place stabilitatea, iar lui Venus iubirea, apar adesea angajamentele. Pe de altă parte, de vreme ce ambele planete se află în Săgetătorul dornic de libertate, dacă cineva încearcă din nou să vă constrângă – ei bine, asta nu se va mai întâmpla şi de data asta.

Horoscop Lunar Berbec Octombrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6, 10, 11, 14, 26
Zile nefavorabile : 2, 7, 12, 13, 15, 22, 23
Horoscop Lunar Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI