Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Berbec – Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Septembrie 2015

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2015

Horoscop Lunar Berbec Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Septembrie septembrie poate fi distractivă şi incitantă, Deşi poate mai pală în comparaţie cu Septembrie trecută, dacă aveţi chef de un nou început, un ajutor astrologie consistent vă permite să urniţi lucrurile din loc. Misiunea constă în a rămâne interesat suficient de mult timp pentru a culege roadele efortului depus.

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Pe 17 septembrie, Mercur îşi începe mişcarea retrogradă în casă a şaptea, a întâlnirilor individuale, astfel încât veţi avea o mulţime de ocazii de a analiza retrospectiv problemele legate de relaţii. Dacă nu sunteţi mulţumit de o decizie luată, anulaţi-o, dar pregătiţi-vă: probabil că nu e ultima dată când problema revine în actualitate.

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Generosul şi binevoitorul Jupiter aflându-se în casă a şasea, a muncii şi a sănătăţii, situaţia bănească ar trebui să fie bună – da, ea poate include şi acea mărire de salariu, primă sau promovare pentru care v-aţi străduit atât de mult. Reţineţi însă, Jupiter e ca Moş Crăciun. întocmiţi lista de dorinţe şi staţi de vorbă cu un superior.

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Septembrie aceasta au loc două eclipse. Prima, eclipsa solară de pe 13 septembrie, va aduce o schimbare surprinzătoare în casă a şasea, a muncii şi a sănătăţii, însă eclipsa lunară de pe 27 septembrie va agita apele. Ea va îndrepta reflectorul asupra casei întâi, a personalităţii şi a înfăţişării fizice, îndemnându-vă să faceţi câteva schimbări serioase în stilul de viaţă.

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:7, 8,21,22, 29, 30

Zile nefavorabile: 9, 10, 16, 17, 24, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI