Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Berbec – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2016

Horoscop Lunar Berbec Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Mai multe planete îşi croiesc drum prin harnica zodie a Fecioarei, casa a şasea, a muncii, aşa că nu vă mai rămâne prea mult timp pentru odihnă, iar pentru distracţii nici atât. Iar cum fermecătoarea Venus se află de la începutul lunii în sociabila zodie a Balanţei, începe petrecerea. Îndepliniţi-vă îndatoririle şi luaţi-vă vitaminele.

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 10 septembrie iubitoarea Venus, aflată în Balanţă, casa a şaptea, a relaţiilor, va forma o cuadratură irascibilă cu intensul şi neînduplecatul Pluton. Asta poate însemna că o persoană apropiată încearcă să vă manipuleze şi, ca de obicei, nu sunteţi deloc încântaţi. E posibil să fiţi atât de iritaţi, încât să decideţi că lucrurile au mers prea departe şi să doriţi să fiţi liberi.

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă urmăriţi o mărire de salariu, o primă sau o promovare şi, pe 1 septembrie, se pare că acest lucru nu se va întâmpla, staţi liniştiţi câteva zile. Cam pe 6 septembrie e posibil ca un trigon favorabil între Soarele aflat în harnica zodie a Fecioarei, casa a şasea, a muncii, şi puternicul Pluton din casa a zecea, a superiorilor, să vă demonstreze că vă înşelaţi.

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Venus se va confrunta cu surprinzătorul Uranus pe 18 septembrie, declanşând un conflict între nevoia de libertate şi impulsul de a menţine pe linia de plutire un parteneriat stabil. Chiar dacă sunteţi în dezacord cu partenerul, vă puteţi impune punctul de vedere cu calm şi răbdare. Aduceţi-i la cunoştinţă că nu plecaţi nicăieri. Aveţi doar nevoie de puţin timp pe care să-l petreceţi cu prietenii.

Horoscop Lunar Berbec Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 5, 6, 7, 19, 20, 23
Zile nefavorabile : 1,2, 3,11,12,13
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI