Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Aprilie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - March - 2014

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Aprilie 2014

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2014

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Eclipsa lunară de pe 15 aprilie va activa axa problemelor domestice şi a responsabilităţilor profesionale. Pentru că sunteţi devotat ambelor domenii, poate fi vorba de o perioadă de încercări. Vă simţiţi din nou împărţit între casă şi carieră, putând apărea şi un ultimatum. Având în vedere specificul zodiei, probabil că veţi opta pentru carieră, care, în mintea dumneavoastră, va produce beneficii pe termen lung şi pentru familie.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Soarele şi Mercur vor petrece cea mai mare parte din lună în Berbec, casa a patra, a căminului şi familiei – nu uitaţi, Berbecul este o zodie pasională. E foarte adevărat, pasiunea poate fi delicioasă, dar există şi posibilitatea de a conduce la mânie. Chiar dacă, pentru câteva săptămâni, mergeţi pe sârmă, beneficiile vor merita efortul.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Saturn, guvernatorul planetar, aflându-se în Scorpion, iar Pluton în Capricorn, două concepte astrologice importante – afacerile şi dobândirea puterii – se întâlnesc. Asta poate însemna că, în ultimul timp, succesul profesional a venit ca de la sine, însă impulsivul Marte ar putea să aducă o nuanţă de stres în jurul datelor de 8, 16 sau 23 aprilie. Păstraţi-vă cumpătul şi nu reacţionaţi exagerat.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Deoarece în ultima parte a lunii Soarele şi Mercur pătrund în Taur, copiii vă vor consuma ceva mai mult timp. Dacă par să aibă nevoie de mai multă atenţie ca de obicei, poate că e vorba de un joc prin care vi se solicită afecţiunea. Chiar dacă nu puteţi petrece cu ei decât o singură zi pe săptămână, notaţi-o în agendă şi n-o contramandaţi pentru nimic în lume. Puteţi înăbuşi în faşă anumite probleme viitoare încercând să-i cunoaşteţi ca oameni, nu ca pe nişte copii.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,16, 17, 18, 19, 20, 25, 26
Zile nefavorabile: 1, 3, 7, 8, 14, 16, 21, 22, 23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Aprilie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI