Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Aprilie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Lună Nouă din Berbec, în casă a patra, a căminului şi familiei, soseşte pe 7 aprilie. Pentru că nu v-a plăcut niciodată să acţionaţi impulsiv, mai ales în viaţa personală, sămânţa plantată de această Lună va încolţi în mod surprinzător. Nu, nu e neapărată nevoie să deveniţi părinţi sau bunici – dar n-ar fi minunat?

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Soarele şi Mercur vor sta o vreme în Taur, casa a cincea, a iubiţilor şi a tovarăşilor de distracţie. Din 30 aprilie, Venus intră şi ea în această casă – zodia ei favorită. Venus în Taur este extrem de puternică, aşa că, dacă sunteţi interesaţi de cineva şi îndreptaţi această energie magnetică în direcţia acelei persoane – ei bine, să nu spunem decât că „rezistenţa e inutilă” devine strigătul dumneavoastră de luptă.

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Luna din Vărsător – care adoră independenţa – îşi croieşte drum prin casa a doua, a finanţelor personale şi a chestiunilor băneşti, în jurul datei de 2 aprilie, apoi, din nou, începând cu 30 aprilie. Dacă încercaţi să îndepărtaţi un obstacol major din calea dumneavoastră, acestea sunt momentele în care puteţi obţine un împrumut fără să întâmpinaţi nicio oprelişte.

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 27 aprilie, Marte din Săgetător va forma o inconjuncţie incomodă cu Soarele din Taur, casa a cincea, a idilelor. Acest aspect declanşează un conflict între casa a cincea şi casa a douăsprezecea, a intimităţii. întâlnirea cu o persoană încântătoare nu va fi deloc o sarcină uşoară. Dar, odată ce aţi închis uşa în urma dumneavoastră, veţi constata că a meritat efortul.

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,12, 14, 17, 29
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 27, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Aprilie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI