Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – August 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2014

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / August 2014

Horoscop Lunar Capricorn August 2014

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: E timpul să faceţi o pauză, şi nu e vorba de un singur weekend. Soarele, Mercur şi Venus îşi vor uni forţele cu Jupiter în Leu – o formulă sigură pentru a avea parte de distracţii. Poate că ar fi bine să puneţi deoparte nişte bani pentru ca excursia la care visaţi să devină realitate. La întoarcere, vă veţi simţi un om cu totul nou.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna aceasta, o relaţie care a devenit destul de serioasă în ultimul timp se poate transforma într-una de-a dreptul pasională. Nu prea vă daţi în vânt după astfel de lucruri, însă planetele din Leu, care trăiesc pentru dragoste, vă vor determina să vă relaxaţi şi să-i permiteţi să iasă la suprafaţă laturii pasionale şi sensibile a personalităţii dumneavoastră. Norocosul partener va avea senzaţia că a murit şi a ajuns în paradis.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Luna Plină de pe 10 august va străluci asupra axei problemelor băneşti. Pentru că Marte, aflat în Vărsător, va fi vedeta show-ului, urmează să concepeţi un plan de afaceri deloc conservator. Momentul e excelent pentru abordarea unor posibili investitori, chiar şi numai pentru a le afla părerea.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: Lună Nouă de pe 25 august, împreună cu rapidul Mercur, vă va determina să ieşiţi în afara oraşului. Nu prea sunteţi înclinat spre decizii spontane, dar e posibil să realizaţi că vă gândiţi la asta de ceva timp. Atunci, de ce nu? Puţină destindere vă va spori la întoarcere productivitatea.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 10,11,15,20,21,23,25
Zile nefavorabile: l, 2,8,18,26,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / August 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI