Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Capricorn August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / August 2016

Horoscop Lunar Capricorn Agusut 2016

Horoscop Lunar Capricorn Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Casa a nouă va fi destul de aglomerată după 22 august, odată cu pătrunderea Soarelui în Fecioară, o zodie la fel de practică şi de harnică precum Capricornul. Casa a nouă este asociată cu experienţele noi, aşa că, în cazul în care v-aţi plictisit de rutina zilnică, luaţi-vă liber o zi şi plecaţi în explorare împreună cu un prieten.

Horoscop Lunar Capricorn Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă sunteţi supăraţi pe persoana iubită în preajma datei de 13 august, încercaţi să nu rostiţi cuvinte pe care le veţi regreta ulterior. Venus va forma în ziua aceea o cuadratură cu Saturn în timp ce acesta staţionează, aşa că vorbele vor avea o mare greutate. Pe de altă parte, dacă tocmai aţi încheiat o relaţie, puteţi alege această zi pentru a vă lua rămas-bun.
Horoscop Lunar Capricorn Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Luna Plină de pe 18 august va lumina casa a doua, a finanţelor personale. Ea va purta straiele Vărsătorului, o zodie despre care putem fi siguri că gândeşte neconvenţional – dacă încercaţi să faceţi un plan pentru o nouă afacere sau să descoperiţi o nouă modalitate de a vă câştiga existenţa, momentul e numai bun.

Horoscop Lunar Capricorn Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 30 august, Mercur va sta puţin pe loc înainte de a intra în mişcare retrogradă în casă a noua, a călătoriilor. Dacă sunteţi pe drum în ziua aceea, inspectaţi maşina înainte de a pleca şi activaţi GPS-ul – ori măcar luaţi o hartă care vă poate indica traseul corect.

Horoscop Lunar Capricorn Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,5,10,16, 27, 28
Zile nefavorabile: 6, 7, 14, 19, 24, 25
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI