Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Capricorn – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Sărbători fericite – şi ce lună v-a pregătit Universul! încă de pe 1 decembrie, Marte, aflat în Vărsător, va forma un trigon favorabil cu Jupiter din sociabila zodie a Balanţei. Jupiter amplifică toate calităţile zodiei în care se află şi pe cele ale planetelor cu care vine în contact. Camaraderia e la mare preţ şi toată lumea va fi bine primită în casa dumneavoastră.

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus pătrunde şi ea pe 7 decembrie în prietenosul Vărsător, o zodie căreia îi place să fie în compania unor spirite înrudite, în acest semn, Venus străluceşte mai tare atunci când sunteţi alături de cei dragi – dar ia staţi puţin. Planetele din Vărsător, se dau în vânt după neobişnuit şi imprevizibil, aşa că vă puteţi aştepta la tot felul de vizite surpriză din partea unor oameni despre care credeaţi că nu-i veţi mai vedea multă vreme. Petrecere frumoasă!

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Dacă vă vine rândul la o promovare, Saturn, guvernatorul planetar, are grijă să fiţi luaţi în considerare. Evident că cei care nu vă angajează ar trebui să-şi facă un examen la cap. Sunteţi harnici, amabili şi meticuloşi. Ce să nu-ţi placă la un asemenea om? Pregătiţi-vă să întâmpinaţi noul an cu un salariu mai mare. Felicitări!

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 19 decembrie Mercur intră în mişcare retrogradă în zodia dumneavoastră. Dacă urmează să vă duceţi la o reuniune de sărbători, rezervaţi-vă, pentru orice eventualitate, ceva mai mult timp pentru a ajunge acolo. Apoi, pe 31 decembrie, Marte se va întâlni cu Neptun în confuza zodie a Peştilor, făcând posibile anumite excese bahice. Mare grijă la volan! E noaptea diletanţilor.

Horoscop Lunar Capricorn Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: Aproape toate.
Zile nefavorabile: 19,31Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI