Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Februarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Februarie 2014

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2014

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Nu puteţi accepta sub nicio formă ca un plan să nu se închege – mai ales dacă este atât de bine conceput. După ce Mercur intră în mişcare retrogradă pe 6 februarie în casă a treia, a călătoriilor scurte, a conversaţiilor şi a comunicării, vă revine partea de detectare a defecţiunilor. înainte de a pleca de acasă, asiguraţi-vă că aveţi asupra dumneavoastră toate indicaţiile necesare, precum şi un telefon mobil încărcat.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pentru că Venus, zeiţa iubirii şi a banilor, se află în casă a întâi, a personalităţii şi a aspectului exterior, viaţa pare frumoasă. Din poziţia ocupată, această planetă magnetică atrage admiratorii, iar extravagantul Jupiter din casa a şaptea, a parteneriatelor, vă îndeamnă să vă bucuraţi de varietate. Unul dintre admiratori iese în evidenţă, iar pe 24 februarie Saturn vă va ajuta să restrângeţi lista.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şl SUCCES: Latura dumneavoastră cumpătată şi practică va primi un imbold de la Venus, care guvernează finanţele şi îşi va petrece luna în zodia dumneavoastră natală. Sunteţi destul de abil atunci când vreţi, aşa că influenţa acestei planete magnetice nu e de rău augur dacă puneţi mâna pe o afacere sau căutaţi o investiţie.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: De câţiva ani, surprinzătorul Uranus este blocat într-o cuadratură dificilă cu intensul Pluton, aşa că această planetă imprevizibilă e activă şi are o energie puternică. Pe 26 februarie va forma o cuadratură cu o altă planetă, puternicul Jupiter, un spirit planetar înrudit căruia îi place la fel de mult libertatea. Dacă vă simţiţi apăsat, mai ales în cadrul relaţiilor, nu uitaţi că există o mulţime de modalităţi de a vă despărţi de cineva.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 2, 18, 20, 22, 23, 24, 25
Zile nefavorabile: 10,11,19,26,27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Februarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI