Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Februarie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare si Dsitractii.
Pentru dumneavoastră, nu există un moment mai bun decât acela în care un plan devine realitate exact aşa cum v-aţi imaginat. Ar trebui să ştiţi că toate planurile dumneavoastră sunt supuse schimbării în jurul datelor de 6 şi 7 februarie, aşa că nu încercaţi să vă agăţaţi prea mult de program. în schimb, ideile legate de ziua Sf. Valentin se vor concretiza iară dificultăţi, aşa că respectaţi planul iniţial.

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Incandescentul şi pătimaşul Marte va petrece luna aceasta în casă a unsprezecea, adică în Scorpion. Este posibil ca o persoană pentru care aţi avut mereu doar sentimente de prietenie să vă atragă brusc atenţia din motive cu totul diferite. Chiar dacă nu aţi discutat niciodată despre o atracţie reciprocă, unul dintre dumneavoastră va face aluzii în acest sens.

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 5 februarie, Venus – care deţine în jurisdicţia ei atât dragostea, cât şi banii – se va întâlni cu hotărâtul Pluton. Ambele planete se vor afla în Capricorn, adică în casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării. Dacă aveţi de rezolvat anumite probleme financiare,o atitudine care se rezumă strict la fapte va funcţiona în favoarea dumneavoastră.

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Mercur va forma o inconjuncţie incomodă cu Jupiter pe 27 februarie, iar pentru că e vorba de zeul comunicării situaţia poate deveni conflictuală. Este posibil ca o anumită persoană să nu vă înţeleagă punctul de vedere. Nu vă faceţi procese de conştiinţă. Lăsaţi să treacă o zi şi încercaţi din nou. Pariez că a doua oară funcţionează.

Horoscop Lunar Capricorn Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,8, 9, 14, 16, 25
Zile nefavorabile: 6, 7, 10, 22, 23, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Februarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI