Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Dacă aveţi chef să ieşiţi din rutina zilnică, sunteţi norocos. Un grup de planete din Vărsător vă oferă scuza de care aveţi nevoie pentru a vă mai uşura programul său poate chiar pentru a mai delega din sarcinile care vă împiedică să vă bucuraţi de viaţă. în mod deosebit, pe 1 şi pe 19 ianuarie ar fi bine să călătoriţi, ori măcar să faceţi planuri în acest sens.

Horoscop Lunar Capricorn Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Ianuarie Plină de pe 4 ianuarie va lumina casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale, îndemnându-vă să vă luaţi angajamente. Din fericire, după ce descoperiţi ce anume doriţi, nu mai este nicio problemă, aşa că asta ar putea fi Ianuarie în care decideţi să vă aşezaţi la casa dumneavoastră. Dacă nu aşa stau lucrurile, atunci ieşiţi la vânătoare şi intervievaţi candidaţii cu ochiul unui bijutier.

Horoscop Lunar Capricorn Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Aveţi ocazia unui nou început financiar, deoarece mai multe planete şi Lună Nouă din Vărsător de pe 20 ianuarie activează casa a doua, a banilor. Dacă v-aţi gândit să deveniţi liber-profesionist, e momentul să vă faceţi temele şi să vedeţi exact care sunt condiţiile. Vorbiţi cu cineva din domeniul dumneavoastră de activitate, care a trecut deja prin această experienţă.

Horoscop Lunar Capricorn Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: O dispută de pe 3 ianuarie va avea repercusiuni pe termen lung, aşa că ar fi bine să vă cântăriţi vorbele – mai ales dacă fierbeţi deja de o vreme la un foc mocnit. Cu cât sunteţi mai supărat, cu atât va fi mai greu. Dacă trebuie, scuzaţi-vă şi aşteptaţi să vă calmaţi şi să gândiţi fără patimă.

Horoscop Lunar Capricorn Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4,5, 15, 19,21,30

Zile nefavorabile:1,3,31

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI