Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Iulie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - June - 2014

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iulie 2014

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2014

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: După tot timpul consumat cu învăţarea afacerii şi clădirea unei anumite reputaţii profesionale, probabil că a venit vremea să acţionaţi pe cont propriu. Jupiter va face acest proces mai uşor de suportat deoarece pe 16 iulie intră în casă a opta, a resurselor atrase, favorizând obţinerea unui împrumut sau a unui credit ipotecar.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Oricât ar părea de curios, dar chiar şi personalitatea dumneavoastră stoică poate fi afectată de energiile negative. Dacă aveţi posibilitatea de a evita persoanele manipulatoare şi dominatoare, staţi deoparte şi nu vă amestecaţi. Acest lucru este şi mai indicat pe 4, 22 şi 28 iulie, când Soarele, Mercur şi Venus vor intra în conflict cu Pluton. Veştile de pe frontul profesional vă vor face fericit pe 13 iulie.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şl SUCCES: Lună Nouă de pe 26 iulie se va manifesta în casă a opta, făcând din resursele financiare atrase sau comune o prioritate în următoarele două săptămâni. Nimeni nu trebuie să vă amintească să vă puneţi cărţile în ordine, dar dacă nu le-aţi folosit personal, mai bine să fiţi sigur decât să vă pară rău. Uitaţi-vă peste ele.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Poate că aţi discutat cu partenerul de viaţă despre cumpărarea unei case, dar acum nu e deloc un moment potrivit pentru o asemenea întreprindere. Câteva planete din Racul orientat spre familie vă vor trezi emoţii puternice, dar în adâncul sufletului veţi simţi că este ceva în neregulă cu o anumită ofertă. Nu cedaţi doar pentru a nu tulbura liniştea.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 8, 12, 13, 18, 20, 22, 24
Zile nefavorabile: 3,4,19,21,26,27,28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iulie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI