Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iulie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Prima fază de Lună Plină din iulie soseşte pe data de 1 în zodia dumneavoastră natală, luminând casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. De obicei, vă place să păstraţi lucrurile aşa cum sunt, iar mottoul preferat este „dacă nu s-a stricat, nu are nevoie de reparaţii”, dar acum vă gândiţi cât de bine ar fi totul dacă aţi depune un mic efort. Nu staţi pe gânduri.

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Lună Nouă din delicatul Rac soseşte pe 15 iulie, îndemnându-vă să verificaţi dacă cei dragi au tot ce le trebuie. în această zi, intensul Pluton nu vă face deloc viaţa uşoară. El se află în casa întâi, a personalităţii, cerându-vă să acţionaţi ca un preşedinte de onoare chiar şi atunci când sunteţi implicat sufleteşte.

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: A doua fază de Lună Plină din iulie are loc pe data de 31 şi activează casa a doua, a problemelor băneşti personale. Această lunaţie se petrece în rebela zodie a Vărsătorului, aşa că tuturor celor care au nevoie regulat de un împrumut li se va arăta uşa. Vestea bună este că, după ce o faceţi, nu se mai întorc pentru o nouă încercare. Puneţi capăt acum.

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Dacă aţi parafat o anumită relaţie, s-ar putea întâmpla să existe o tensiune între noul partener şi membrii familiei, care se cam împotrivesc şi nu doresc să-l accepte în viaţa lor. Impuneţi-vă punctul de vedere şi nu vă lăsaţi descurajat. Aţi câştigat dreptul de a fi fericit.

Horoscop Lunar Capricorn Iulie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,8, 9, 17,21,22

Zile nefavorabile:6, 7, 11, 12, 14, 15, 18

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI