Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iunie 2014

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2014

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 8 iunie, un trigon favorabil între Venus şi Pluton va lega casa a cincea, a poveştilor de dragoste, de casa întâi, a personalităţii şi a primei impresii. Ambele îşi vor combina talentele pentru ca dumneavoastră să atrageţi atenţia – poate că nici nu va trebui să deschideţi gura. Probabil că în ultimul timp aţi învăţat să vă comportaţi diferit. Cineva e pe cale să observe.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă nu aveţi nicio relaţie, e pe drum o persoană la fel de hotărâtă, de plină de succes şi de ambiţioasă ca dumneavoastră. Venus poartă amprenta senzualei zodii a Taurului şi, mai seducătoare ca niciodată, îşi croieşte drum prin casa a cincea, a idilelor. Pe 18 iunie va intra în contact cu Jupiter, care se află în casă a şaptea, a relaţiilor. Uitaţi-vă după cineva înalt, arătos şi cu dâre de mână.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi Succes: Dacă aveţi de gând să găsiţi o nouă formă de venit, mai ales dacă implică un hobby sau un proiect legat de animalele de companie, în jurul datei de 18 iunie prezentaţi-i ideea unui profesionist experimentat şi de succes. Fie că aveţi nevoie de o investiţie financiară, fie de câteva sfaturi pentru demararea acţiunii, Universul vă va deschide tot felul de uşi.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Cu toţii ne vom strecura cu greu printre evenimentele de pe 7 iunie. Mercur îşi va începe mişcarea retrogradă chiar în momentul în care Luna se va confrunta cu agresivul Marte şi cu surprinzătorul Uranus. în cazul dumneavoastră, pentru că toate astea se petrec în semne cardinale orientate spre acţiune, va fi nevoie de mobilitate şi răbdare pentru a păstra echilibrul.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,6,8,17,18,28,29
Zile nefavorabile: 7,11,12,13,14,19,24,25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iunie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI