Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iunie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Iunie Plină de pe 2 iunie din optimistul Săgetător vă pregăteşte un start favorabil mai ales dacă aţi păstrat ascuns un secret plăcut pentru a surprinde pe cineva apropiat. S-ar putea să-şi dea seama, dar nu va cunoaşte momentul pe care l-aţi ales, aşa că tot va fi o surpriză. Acoperiţi-vă urmele!

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pregătiţi-vă. Pe 21 iunie, însuşi Soarele va pătrunde în casă a şaptea, a relaţiilor parteneriale, urmat de pasionalul Marte pe 24. Asta înseamnă că cei doi ambasadori incandescenţi ai cerului vor năvăli în mijlocul întâlnirilor pe care le veţi avea, personale sau întâmplătoare. Nu uitaţi că acum frâiele sunt în mâinile dumneavoastră.

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: Pe 5 iunie, Venus intră în dramatica zodie a Leului, casa a opta, a problemelor băneşti comune. E momentul să faceţi pace cu toţi datornicii, indiferent de natura datoriei, emoţională sau financiară. Misiunea constă în a refuza să contribuiţi la orice manifestări teatrale ale datornicului în cauză.

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Seriosul Saturn, planeta guvernatoare, revine pe 14 iunie în zodia Scorpionului, în mişcare retrogradă, cerându-vă să începeţi o perioadă de revizuiri atente. Indiferent ce aţi făcut în ultimele şase luni, chiar şi în secret, acum intraţi în vizorul superiorilor sau al altor reprezentanţi ai autorităţii. Fiţi pregătit să divulgaţi totul.

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:6, 7, 8, 9, 10, 22

Zile nefavorabile:11, 12, 13, 14, 23, 24

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI