Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iunie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Un grup de planete care se deplasează prin Gemeni, casa a şasea, a muncii, vă va ţine luna aceasta în alertă, mai ales între 1 şi 6 iunie. Indiferent ce anume vi se dă să faceţi, vă veţi achita excelent de datorie – iar dacă trebuie să realizaţi mai multe sarcini în acelaşi timp, totul se derulează cu uşurinţă.

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur, aflat în Taur, casa a cincea, a idilelor, se va confrunta cu Marte din Scorpion, care traversează casa a unsprezecea, a prietenilor. Contrar opiniei generale, opoziţiile nu sunt neapărat dificile, iar acest lucru este valabil în special în cazul de faţă – la urma urmei, Taurul şi Scorpionul sunt două zodii renumite pentru aptitudinile de care dau dovadă în dormitor.

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Luna aceasta veţi fi ocupaţi şi s-ar putea să nu aveţi timp pentru propria persoană, dar există şansa să vă faceţi un nume în domeniul de activitate, asta în cazul în care nu aveţi deja unul. Mai multe planete din Gemeni vor fi bucuroase să vă ajute să intraţi în vorbă cu toţi cei care vă pot îndruma în direcţia corectă.

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 22 iunie Mercur va forma o cuadratură cu Jupiter, un aspect plin de dinamism care face conexiunea între două energii intense. Dacă aveţi de făcut comisioane, momentul e potrivit şi veţi rezolva totul într-o manieră eficientă. Dacă aveţi în plan o călătorie, aşteptaţi până luna viitoare pentru a-l pune în aplicare.

Horoscop Lunar Capricorn Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 8,12, 13, 22, 26, 27
Zile nefavorabile 1, 2, 3, 20, 29, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI