Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / MAI 2014

Horoscop Lunar Capricorn MAI 2014

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna Plină de pe 14 mai va lega casa a unsprezecea, a apartenenţei de grup, de casă a cincea, a hobby-urilor. Şi uite-aşa apare şi pauza de care aveaţi nevoie pentru a transforma un hobby într-o sursă de venit. Misiunea dumneavoastră este să vă puneţi în valoare cele mai bune însuşiri pe care le aveţi. Strângeţi toate mâinile întinse, sărutaţi copiii şi zâmbiţi.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Soarele şi Mercur vor trece pe rând prin stabilă şi senzuala zodie a Taurului, casa a cincea, făcându-vă să tânjiţi după bunuri pământeşti, plăceri fizice şi activităţi distractive. E adevărat că nu vă daţi în vânt după vacanţe, dar dacă nici dumneavoastră nu meritaţi una, atunci cine? Daţi-i drumul. Răsfăţaţi-vă. Şi luaţi bilete la clasa întâi.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi Succes: Saturn, guvernatorul planetar, vă ajută să atingeţi ţelurile financiare, iar atâta timp cât sunteţi atent la indicii, nu aveţi cum să daţi greş. Socializarea vine de la sine, mai ales de când aţi devenit o prezenţă dominantă în cercul cunoştinţelor. Sunteţi în căutare. Vorbiţi cu toată lumea care ar putea să vă ghideze în vreun fel.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Venus este cea mai fermecătoare planetă, iar Pluton cea mai şireată, iar acesta din urmă se află în zodia dumneavoastră. împreună formează un cuplu care se pricepe de minune la impunerea voinţei. Atunci când, pe 14 mai, vor forma o cuadratură, probabil că le veţi simţi imediat energiile şi veţi şti exact ce să faceţi şi să spuneţi pentru a… influenţa mersul lucrurilor în interesul dumneavoastră.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,6,9,12,15,23,24
Zile nefavorabile: 2,10,11,14,17,18,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / MAI 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI