Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Capricorn – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Mai 2017Horoscop Lunar Capricorn Mai 2017

Horoscop Lunar Capricorn Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Marte şi Soarele vor trece cu rândul prin trepidanta şi nerăbdătoarea zodie a Gemenilor, adică prin casa a şasea, a muncii şi a relaţiilor cu colegii de serviciu. Dacă vi se dă ca partener o persoană cu care nu vă potriviţi, nu pretindeţi că totul e perfect. Vorbiţi cu colegul. Poate că împreună reuşiţi să rezolvaţi problema. Dacă nu, abordaţi-vă superiorii, tot împreună.

Horoscop Lunar Capricorn Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Sunt pe cale să se petreacă schimbări importante în sectorul relaţiilor şi pun pariu că le presimţiţi. Staţi cuminţi până pe 9 mai, când un trigon minunat între Soare şi Pluton poate aduce veştile pe care le aşteptaţi de la un partener romantic, un tovarăş de distracţii sau un copil. Nu luaţi decizii până când nu aveţi toate informaţiile.

Horoscop Lunar Capricorn Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Emotiva Lună din excentrica zodie a Vărsătorului va forma un trigon cu Jupiter pe 17 mai, dând naştere furtunii astrologice perfecte pentru apariţia norocului – mult şi brusc. Acum, când ştiţi că Universul vă susţine dacă vă asumaţi în acea zi un risc calculat, să sperăm că veţi folosi cu înţelepciune această energie – pentru ceva mai ambiţios decât cumpărarea unui loz în plic.

Horoscop Lunar Capricorn Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Un trigon favorabil şi prosper se formează pe 19 mai între conservatorul Saturn şi rebelul şi futuristul Uranus. Saturn vă este guvernator planetar, aşa că ştiţi cum să cooperaţi şi să negociaţi. Orice încercare de comunicare a acestor însuşiri şi nouă, celorlalţi, va fi extrem de apreciată.

Horoscop Lunar Capricorn Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,9, 12, 17, 18, 31
Zile nefavorabile: 5,10, 11,25, 27


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI