Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2014

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Martie 2014

Horoscop Lunar Capricorn Martie 2014

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Priceperea dumneavoastră în afaceri este faimoasă, aşa că, atunci când Marte va intra pe 1 martie în mişcare retrogradă în casă a zecea, a carierei, veţi şti instinctiv că e momentul să amânaţi o anumită iniţiativă. Asta poate însemna să renunţaţi pentru moment la un post de care sunteţi interesat, deşi vă întrebaţi dacă n-ar trebui să insistaţi, în ciuda intuiţiei. Nu e cazul. Ştiţi ce faceţi.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus iese din zodia dumneavoastră pe 5 martie, optând pentru un semn mai imprevizibil – Vărsătorul. Dacă tocmai aţi început să vă întâlniţi cu cineva şi totul decurge bine, luna aceasta e posibil să întâmpinaţi anumite dificultăţi legate de libertate, independenţă sau de ceea ce înseamnă o apropiere sufocantă. Din fericire, sunteţi suficient de autonom, aşa că veţi rezolva cumva situaţia.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi SUCCES: Mercur şi Venus, aflate în Vărsător, casa a doua, a banilor, ar putea periclita oarecum sectorul financiar, dar nu vă îngrijoraţi. Sunteţi cel mai priceput la economii şi, chiar dacă trebuie să recurgeţi acum la ele, Saturn va avea grijă ca, până pe 13 martie, să aveţi tot ce vă trebuie. Scrieţi totul pe hârtie.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: O problemă legată de exercitarea controlului ar putea apărea în cadrul unui grup de prieteni în jurul datelor de 11 sau 29 martie. Această dispută însă nu va dispărea cu uşurinţă. Dacă vă implică direct, poate că e timpul să luaţi iniţiativa şi să provocaţi o confruntare. Dacă sunteţi un martor inocent, gândiţi-vă înainte de a lua partea cuiva şi de a stabili un precedent.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,12,13,14,18,27,28
Zile nefavorabile: 9,10,11,22,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Martie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI