Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Noiembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2014

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Soarele, Mercur, Venus şi Saturn şi-au făcut planuri pentru casa a unsprezecea, a apartenenţei de grup. Acest mănunchi intens şi neînduplecat de energii emise de Scorpion nu va cunoaşte odihnă până când nu ajungeţi la o anumită persoană din grup, pe care aţi ochit-o de departe. Şi de ce ar trebui să aşteptaţi? Cine v-ar putea rezista, mai ales acum?

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 6 noiembrie, o lumină strălucitoare vă va activa axa prietenilor şi a relaţiilor romantice, implicând emotiva Lună din senzualul Taur şi Soarele din eroticul Scorpion. Această Lună Plină pasională nu vă va permite să rămâneţi singur mai mult decât e nevoie – numai dacă, desigur, nu vă petreceţi acele ore de intimitate în compania unui partener. În acest caz, zarurile au fost aruncate. Continuaţi.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Se petrec o mulţime de lucruri în casă a unsprezecea, iar pentru că aici e vorba de abordarea ţelurilor legate de viitor, fie că ştiţi, fie că nu, apar anumite evenimente subtile care vă vor afecta pe termen lung. Dacă nu vă convin comportamentul său atitudinea asociaţilor actuali, e momentul să vă detaşaţi de grup.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Deocamdată, sunteţi sub presiune, din mai multe puncte de vedere. Vă simţiţi dator să vă satisfaceţi propriile nevoi, însă un sentiment de vină autoimpus vă face să credeţi că sunteţi egoist. Din fericire, pentru că individualistul Marte se află în casă a întâi, a personalităţii, nu prea aveţi de ales. Apăraţi-vă drepturile la fel de viguros cum o faceţi pentru alţii. De ce aţi merita mai puţin acest lucru?

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,3,6,7,16,17,21
Zile nefavorabile: 8,9,10,12,13,18,22,26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Noiembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI