Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - October - 2015

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 2 noiembrie, sprinţarul Mercur îşi face loc în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a apartenenţei de grup, aşa că veţi vorbi destul de mult despre regulile jocului pe care-l jucaţi în prezent. Mercur se va afla în intensul Scorpion, astfel încât jocul se poate dovedi destul de serios. E posibil să vă treziţi încă o dată la cârmă. Sunteţi pregătit?

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus păşeşte în Balanţă pe 8 noiembrie. Se va afla în casă a zecea, a relaţiilor orientate spre carieră. O persoană la care v-aţi gândit până acum ca la un superior vă poate atrage nu doar datorită însuşirilor sale de lider. Misiunea constă în a ignora lucrurile pe care nu le aveţi în comun şi în a vă concentra asupra cauzei acelei scântei minunate.

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Pe 13 şi pe 23 noiembrie, Venus şi Marte vor forma un sextil stimulator cu Saturn, planeta guvernatoare, care se întâmplă să fie un expert în afaceri. Dacă aţi aşteptat momentul potrivit pentru a vă susţine cazul în faţa şefului, ocazia tocmai a sosit. înainte de a intra în biroul lui, verificaţi dacă aveţi la îndemână documentaţia necesară.

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Spre finalul lunii noiembrie, casa a douăsprezecea, a secretelor, va găzdui trei planete în sociabilul Săgetător – un semn care nu s-a priceput niciodată să păstreze tăcerea. Vestea bună este că Săgetătorul poate fi direct şi sincer, lucru absolut necesar, indiferent ce anume iese la iveală – sau cum.

Horoscop Lunar Capricorn Noiembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 6, 10,13, 24
Zile nefavorabile:2, 19, 20, 26, 27, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI