Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Octombrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 27 - September - 2014

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Octombrie 2014

Horoscop Lunar Capricorn Octombrie 2014

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: în ultima lună, ceva v-a supărat, dar încă nu sunteţi pregătit să treceţi peste asta. în jurul datei de 5 octombrie veţi fi însă dornic să clarificaţi situaţia. Incandescentul Marte din casa a douăsprezecea, a secretelor, a suferit în tăcere, permiţându-vă să vă manifestaţi frustrarea numai în singurătate. Pe 5 octombrie, surprinzătorul Uranus – căruia nu-i pasă de ce zic vecinii – vă determină să profitaţi de moment şi să vorbiţi.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Poate că vremea se răceşte, dar Soarele şi Venus intră pe 23 octombrie în Scorpion şi probabil că vă veţi încălzi, în aceeaşi zi, o eclipsă solară petrecută în acelaşi loc va planta o sămânţă în casă a unsprezecea, a grupurilor. Vă veţi întreba dacă nu cumva ar putea exista ceva mai mult decât prietenie. Veţi şti curând.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Pentru că s-au petrecut atâtea în casă a zecea, a carierei, probabil că aţi fost preocupat mai mult de muncă. Soarele, Mercur şi Venus se află la datorie, făcând tot ce le stă în putinţă pentru a vă face legătura cu posibili parteneri de afaceri, mentori şi persoane mai în vârstă care vă admiră şi vă respectă ambiţia.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Schimbarea condiţiilor în cadrul vieţii domestice din cauza prezenţei lui Uranus în casă a patra a adus o notă de exasperare, obligându-vă să monitorizaţi cel puţin o dispută. Luna aceasta mai pot apărea şi altele, însă nu veţi fi la fel de implicat din punct de vedere emoţional. Asta va fi în avantajul dumneavoastră – şi al lor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,6,13,14,15,26,27,28
Zile nefavorabile: 3,4,7,11,16,17,22,23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Octombrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI