Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Septembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - August - 2014

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Septembrie 2014

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2014

Horoscop Lunar Capricorn antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna aceasta, vă impuneţi cu uşurinţă. Magneticul Pluton aflându-se în casa întâi, a personalităţii, nimeni nu vă poate refuza. Soarele şi Venus parcurgând un alt semn de pământ, Fecioară, puterea dumneavoastră de convingere cunoaşte un nivel maxim. Nu îndreptaţi însă această forţă împotriva unei persoane lipsite de apărare. N-ar fi corect.

Horoscop Lunar Capricorn relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: După ce Venus pătrunde în Fecioară pe 5 septembrie, veţi observa că toată lumea este în consens cu dumneavoastră. Vor fi mândri de munca lor, se vor ocupa cu meticulozitate de detalii şi îşi vor anula fară ezitare întâlnirile pentru a-şi pune în ordine căminul. Una dintre aceste persoane care vă împărtăşesc ideile vă va ieşi în cale, iar dacă sunteţi deştept, pe lângă concepţii financiare schimbaţi şi numerele de telefon.

Horoscop Lunar Capricorn banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI si SUCCES: Imaginaţi-vă un om de afaceri bine îmbrăcat care traversează o sală de conferinţe, gata să se prezinte personajelor impunătoare din încăpere. Ăsta sunteţi dumneavoastră, aşa că încordaţi-vă forţele, aveţi grijă ca pe cărţile de vizită să nu existe greşeli de tipar şi folosiţi apă de gură. Dacă vreţi ceva – orice ar însemna acest „ceva” -, cu puţin efort vă puteţi atinge scopul.

Horoscop Lunar Capricorn turbulente planetare

Horoscop Lunar Capricorn Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Dacă vreţi să vă convingeţi superiorul de un anumit lucru, nu puteţi da greş în jurul datei de 21 septembrie – până atunci probabil vă veţi da seama de asta. De fapt, guvernatorul dumneavoastră planetar aflându-se în zodia lui Pluton, probabil că aţi creat deja o bază solidă. Aşa cum bine ştiţi, de obicei nimic nu se obţine din întâmplare.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,10,14,20,21,24,25
Zile nefavorabile: 5,8,9,13,17,22,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Septembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI