Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Capricorn – Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Septembrie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2015

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Soarele din conştiincioasa zodie a Fecioarei va forma pe 5 septembrie un trigon favorabil cu Pluton, creând o reţetă astrologică ce uşurează realizarea obiectivelor, mai ales dacă toate taxele sunt plătite. Vă pricepeţi foarte bine să gestionaţi datoriile, iar asta înseamnă că soluţia unei decizii referitoare la serviciu devine acum clară şi că sunteţi liber să acţionaţi.

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus îşi reia mişcarea directă pe 6 septembrie în Leu, casa a opta, a relaţiilor intime. Aflată în această poziţie, zeiţa iubirii are chef de spectacol, lucru care nu e deloc stilul dumneavoastră – dar acum s-ar putea să vă placă atenţia de care se bucură partenerul. Misiunea constă în a nu mai bate în retragere, în public sau în particular. Dacă aceasta este persoana aleasă, atunci să facă cum pofteşte.

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pentru că Jupiter se află în casă a noua, a relaţiilor cu persoane de departe şi a confruntărilor cu locuri îndepărtate, ar fi bine să reconsideraţi o ofertă recentă, care presupune o mărire de salariu, o primă sau o promovare, chiar dacă asta înseamnă să vă mutaţi într-o altă localitate. Dacă sumă e corectă, gândiţi-vă serios şi imaginaţi-vă cum ar fi viaţa dumneavoastră peste câţiva ani.

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 9 septembrie poate apărea o dispută cu un superior. Deşi sunteţi întruchiparea simţului practic şi a raţiunii, s-ar putea ca în acea zi cuadratura dintre Mercur şi Pluton să vă determine să spuneţi lucruri pe care ulterior nu le veţi mai putea retrage. Acum, după ce aţi fost avertizat, fiţi atent. E în joc cariera. Oare nu-i ea mai importantă decât câştigarea unei bătălii?

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 6, 8, 23, 30

Zile nefavorabile:9, 12, 13, 16, 17, 24, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI