Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Capricorn – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2016

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Dacă veţi călători luna aceasta, ar trebui să ştiţi că Mercur va fi în mişcare retrogradă până pe 21 septembrie, aşa că s-ar putea să vă confruntaţi cu câteva întârzieri sau amânări. înainte de a vă ieşi din sărite, gândiţi-vă unde sunteţi şi ce anume vedeţi. Dacă aţi fi trecut în viteză pe lângă toate acestea, n-aţi mai fi avut parte de o astfel de experienţă minunată.

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Eclipsa lunară soseşte pe 16 septembrie în romantica zodie a Peştilor. Acest eveniment astrologie are loc în casă a treia, a comunicării şi a conversaţiilor. Dacă sunteţi singuri, e absolut necesar să-i permiteţi unui frate sau unui vecin să vă facă cunoştinţă cu o persoană perfectă pentru dumneavoastră – indiferent ce s-a întâmplat ultima dată.

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Soarele se va întâlni cu generosul şi binevoitorul Jupiter pe 25 septembrie, alegând pentru ambianţă casa a zecea, a carierei. Pentru că se află în Balanţa orientată spre parteneriate, e posibil să decideţi că e cazul să vă luaţi un partener la serviciu sau să porniţi o afacere pe cont propriu împreună cu cineva. Asiguraţi-vă că persoana respectivă este la fel de doritoare de succes ca dumneavoastră.

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 10 septembrie practicul Saturn va forma o cuadratură cu visătorul Neptun, care preferă ficţiunea şi fantezia în locul realităţii. Acest cuplu nu este deloc unul ideal, dar există o anumită raţiune în acţiunile lor aparent trăsnite. E momentul să vă veniţi în fire. Dacă cineva presupune mereu că veţi achita nota de plată, întrebaţi-vă de ce acceptaţi această stare de lucruri.

Horoscop Lunar Capricorn Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6,7, 19, 20, 23, 30
Zile nefavorabile : 15, 17, 18,21
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI