Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Aprilie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2014

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Aprilie 2014

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2014

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Rezolvând favorabil problemele băneşti, eforturile combinate ale lui Venus, Pluton şi Jupiter din perioada 17-20 aprilie vor ajuta şi la reducerea tensiunilor dintre dumneavoastră şi un prieten. Atunci când staţi de vorbă, manifestaţi compasiune şi încercaţi să vedeţi adevărata motivaţie din spatele acţiunilor lui.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

Relaţii: Romantismul pluteşte în aer, deoarece iubitoarea Venus pătrunde pe 5 aprilie în casă a şaptea, a parteneriatelor, unde va rămâne timp de o lună. Aflându-se în sentimentală şi nostalgică zodie a Peştilor, s-ar putea să vă îndemne să-i mai daţi o şansă unei persoane care v-a părăsit. Acum e momentul să vedeţi ce e mai bun în oameni, dar nu ignoraţi contradicţiile manifestate încă de la începutul relaţiilor.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şl SUCCES: Eclipsa lunară de pe 15 aprilie va agita spiritele în domeniul financiar. Dacă, în plus, luăm în considerare Soarele şi Mercur, care vă trag de mânecă din casa a opta, a resurselor comune, s-ar putea ca rezultatele să se lase aşteptate. Dacă doriţi un împrumut sau un supliment financiar, nu e momentul potrivit. Căutaţi informaţiile necesare şi aşteptaţi până pe 17 sau 18 aprilie, când Venus şi Jupiter, care formează cea mai benefică echipă astrologică, vă vor ajuta să obţineţi aprobarea.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Uranus şi Pluton vor forma din nou, pe 21 aprilie, acea cuadratură puternică şi ameninţătoare, aducând un conflict între casele a cincea şi a opta. Sunt posibile cheltuieli destul de mari pentru copii sau parteneri. Dacă se repetă vreun tipar comportamental, iar asta nu se întâmplă pentru prima dată, gândiţi-vă bine. Oare chiar le faceţi o favoare?

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,5,10,11,17,18,19, 25, 26
Zile nefavorabile: 1,3,8,14,15,16,21,22

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Aprilie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI