Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Prima eclipsă lunară a anului va avea loc pe 4 aprilie în casă a doua, insistând să acordaţi o atenţie deosebită problemelor financiare. De obicei, sunteţi destul de atent la detalii, dar poate că în ultimul timp aţi fost preocupat de diverse aspecte legate de relaţii, aşa că această trecere în revistă pare o idee bună. N-o abordaţi de unul singur, apelaţi la un consilier, dar aveţi grijă să fie de încredere.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Până pe 11 aprilie, Venus se va întreţine cu admiratorii în senzuala zodie a Taurului. Dacă aveţi o relaţie, probabil că prietenii vor trebui să aştepte cam mult până să-i onoraţi cu prezenţa. După ce Venus intră în sociabila zodie a Gemenilor, este o idee bună să-i faceţi cunoştinţă partenerului cu cercul de prieteni. Cele mai bune date sunt 22 sau 26 aprilie.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: O bună parte din aprilie, până la sfârşitul lunii, Marte, Mercur şi Soarele vor fi în zodia Taurului, un alt semn de pământ care este un adevărat magnet atunci când vine vorba de bani. Dacă sunteţi în căutarea unei slujbe cu o jumătate de normă, găsiţi ceva în care credeţi. Dacă nu sunteţi satisfăcut de actualul CV, reluaţi-vă studiile pentru a vă pune la punct cu ultimele noutăţi din domeniul dumneavoastră de activitate.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 15 aprilie, fiţi atent să nu spuneţi ceva ce s-ar putea să regretaţi mai târziu. Venus, aflată în Gemeni, va primi opoziţia lui Saturn, care face foarte dificilă retragerea cuvintelor. Nimeni nu vă pretinde să nu spuneţi ce gândiţi, dar asiguraţi-vă că aveţi dreptate înainte de a arăta cu degetul pe cineva pentru un lucru pe care e posibil să nu-l fi făcut deliberat.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 14, 21, 22, 29

Zile nefavorabile:5, 6, 7, 17, 19, 20

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI