Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – August 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2014

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / August 2014

Horoscop Lunar Fecioara August 2014

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Lună Nouă de pe 25 august din propria zodie, casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării fizice, nu aduce numai posibilitatea unei schimbări, ci şi începerea unei acţiuni. Dacă doriţi o îmbunătăţire a aspectului exterior, treceţi la treabă. Cumpăraţi-vă o nouă garderobă, iar dacă simţiţi nevoia unei schimbări mai profunde, nu vă sfiiţi să recurgeţi la chirurgia plastică. Dacă nu vorbiţi despre asta, nimeni nu va şti nimic.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: O mulţime de energii planetare vor fi trimise dinspre casa a patra, a căminului, spre casa a opta, a partenerilor intimi, şi spre casa a douăsprezecea, a trăirilor secrete. Punând totul cap la cap, nu e greu de văzut că s-ar putea să cădeţi pradă senzualităţii. Din fericire, sunteţi mult mai practic decât majoritatea oamenilor, astfel încât, în loc să vă aruncaţi cu capul înainte, vă gândiţi la motivaţia din spatele atracţiei şi, chiar dacă nu vă place rezultatul, vă comportaţi în consecinţă.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Poate că nu vă daţi seama, dar în jurul datei de 1 august, apoi, din nou, cam pe 26, iubitoarea Venus v-ar putea solicita să sprijiniţi o persoană pe care o iubiţi, iar factorul decisiv va fi existenţa sau inexistenţa unor bani puşi deoparte. Dacă-i aveţi, nu-i cheltuiţi decât în caz de extremă urgenţă. Cereţi sfatul unui prieten vechi ori unei persoane mai în vârstă.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: în general, nu vă place singurătatea, excepţie făcând cazul în care lucraţi la un proiect pe care nu-l puteţi lăsa pe mâna altcuiva. E posibil ca acest lucru să se întâmple acum, când Mercur şi extrem de retrasul Pluton conlucrează, tăindu-vă cheful de socializare. E în regulă. Dacă sunteţi ocupat, vedeţi-vă de treabă. După ce terminaţi, găsiţi lumea la locul ei.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 6, 8, 9, 18, 26, 27, 28, 29
ZILE NEFAVORABILE: 1, 2, 3, 7, 15, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / August 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI