Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioară – August 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / August 2015

Horoscop Lunar Fecioara August 2015

Horoscop Lunar Fecioara August Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 11 august, generosul şi sociabilul Jupiter intră în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării fizice, şi va rămâne aici până la anul. Această planetă este responsabilă de expansiune, aşa că utilizaţi-i talentele pentru a vă dezvolta interior. Cu alte cuvinte, atenţie la greutate!

Horoscop Lunar Fecioara August 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Un secret romantic ar putea ieşi la iveală pe 4 august din cauza întâlnirii dintre Venus, zeiţa iubirii, şi Jupiter, care nu poate trece nimic sub tăcere. Aceste două planete vor fi în casă a douăsprezecea, a intimităţii, dar tainele sunt greu de păstrat de vreme ce totul se petrece în zodia teatrală a Leului.

Horoscop Lunar Fecioara August 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Ziua de 26 august va fi una memorabilă. Soarele şi Jupiter se vor întâlni în zodia dumneavoastră natală, o adevărată reţetă a norocului în stil mare. Dacă vreţi să faceţi schimbări, dar aveţi nevoie de un impuls din partea cuiva care a dobândit deja ceea ce vreţi să obţineţi, nu ignoraţi nicio întâlnire aşa-zisă „întâmplătoare”.

Horoscop Lunar Fecioara August 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Soarele şi Venus se vor întâlni pe 15 august în casă a douăsprezecea, a secretelor, dându-vă senzaţia că aţi mai trăit o împrejurare similară. într-adevăr, e la fel ca pe 4 august şi unul dintre personajele implicate este acelaşi. De data asta, un trigon favorabil între Mercur şi Pluton vă ajută să rezolvaţi problema rapid şi definitiv.

Horoscop Lunar Fecioara August 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 6, 10, 11,23, 26
Zile nefavorabile:3,5,12,20,21

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI