Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Fecioara August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / August 2016

Horoscop Lunar Fecioara Agusut 2016

Horoscop Lunar Fecioara Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Luna aceasta nu aveţi parte de prea multă odihnă, dar distribuţia planetelor cereşti care vă vor ţine în priză vi se potriveşte de minune. Mercur şi Venus i se vor alătura lui Jupiter în casa întâi, a înfăţişării şi a personalităţii, urmate de Soare pe 22 august. Asta înseamnă să fiţi în elementul dumneavoastră! Dacă vă ocupaţi de un meşteşug sau de un hobby, e posibil să-l transformaţi într-o afacere cu o jumătate de normă.

Horoscop Lunar Fecioara Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă aveţi sentimentul că cineva încearcă să profite de pe urma dumneavoastră, fiţi atenţi. Pe 7 şi 14 august, lui Neptun i se vor opune Mercur şi Venus, făcându-vă ceva mai vulnerabili ca de obicei. Nu fiţi exagerat de suspicioşi, ci doar atenţi.
Horoscop Lunar Fecioara Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă vă gândiţi să cereţi o mărire de salariu sau o promovare, ar fi bine să evitaţi zilele de 6 şi 13 august. Programaţi întâlnirile pentru 10 sau 17 august. Dacă nu reuşiţi să luaţi legătura cu cei care deţin autoritatea decât după 22 august, nu vă îngrijoraţi. O mulţime de energii din zodia natală vor avea grijă să faceţi o impresie deosebită.

Horoscop Lunar Fecioara Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Marte va forma o cuadratură cu visătorul Neptun pe 25 august şi, dintr-odată, e posibil să deveniţi extrem de iritat în relaţia cu partenerul – fară să înţelegeţi de ce. Marte este o planetă pătimaşă şi se dă în vânt după adrenalină, aşa că, dacă sunteţi plictisiţi, probabil că asta e problema. Fiind însă inteligenţi, sunt sigură că vă puteţi gândi la o modalitate de a mai înviora situaţia.

Horoscop Lunar Fecioara Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 5,10, 22, 23, 27, 28
Zile nefavorabile: 3, 6, 13, 14, 19, 25
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI