Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2014

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Decembrie 2014

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2014

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: De obicei, sunteţi preocupat de detalii. Deşi toate celelalte zodii vă sunt recunoscătoare, din când în când trebuie să lăsaţi deoparte computerul său maşina de calculat. Din fericire, acum e momentul să faceţi o pauză. în înţelepciunea sa, Universul a aranjat să plecaţi fără piedici într-o călătorie mai lungă.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Nu aţi fost niciodată de acord cu relaţiile cu persoane mai în vârstă, dar dacă vi se întâmplă acum aşa ceva cu cineva care o duce bine şi vrea să vă ajute, de ce nu, atâta timp cât puneţi la bătaie o parte din timpul dumneavoastră. Orice aranjament cu protectorul trebuie să fie bine documentat, spre beneficiul ambelor părţi.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şl succes: Succesul se măsoară în multe feluri, însă, de obicei, norocosul Jupiter are un important cuvânt de spus. Din fericire, el îşi va prezenta omagiile mai multor planete din casa a patra, a căminului şi a problemelor domestice. Dacă aveţi nevoie de o vizită din partea îngerului păzitor sau a lui Moş Crăciun, fiţi sigur că Jupiter îi va invita negreşit.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Saturn nu este guvernatorul dum neavoastră planetar, dar, pentru că reprezintă o energie atât de stabilă şi de practică, aveţi tendinţa de a reacţiona la stările sale – şi încă cum. în următorii doi ani şi jumătate, pe măsură ce vă va parcurge casa a patra, a căminului şi familiei, e posibil să deveniţi obsedat de securitate, fundaţii solide şi siguranţa situaţiei domestice. Distracţia începe pe 23 decembrie, dar, la urma urmei, totul e posibil.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: l, 2,4,10,12,14,16,20
Zile nefavorabile: 6,8,15,19,23,24,25,26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Decembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI