Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioară – Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2015

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Decembrie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pentru cei mai mulţi dintre noi, sărbătorile de iarnă vor fi minunate, dar pentru că Decembrie Plină soseşte pe 25 decembrie în Rac, casa a unsprezecea, a prietenilor, ar fi o idee bună să invitaţi acasă un prieten care nu are familie. Nu uitaţi de membrii propriei dumneavoastră familii, mai ales de cineva cu care aţi avut o dispută.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: între 10 şi 12 decembrie s-ar putea să nu gândiţi pragmatic, aşa că mai bine amânaţi deciziile legate de orice fel de relaţii. Iubitoarea Venus şi visătorul şi nostalgicul Neptun vor forma un trigon favorabil, creând o conjunctură prielnică pentru a vă întâlni cu cineva cunoscut, chiar dacă asta nu vă face niciun bine. Căutaţi compania celor care vă influenţează pozitiv.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Pe 4 decembrie, Venus va pătrunde în Scorpion, casa a treia, a comunicării. Dacă trebuie să vorbiţi cu cineva pe şleau despre nevoile dumneavoastră financiare, acesta e cel mai bun moment. Nu aşteptaţi până la anul. Treceţi siguranţa financiară pe lista hotărârilor luate de Anul Nou. O puteţi aşeza chiar pe primul loc.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Lună Nouă de pe 11 decembrie va activa casa a patra, a căminului, a emoţiilor şi a situaţiilor domestice. Impulsul de a vă muta sau de a reorganiza actuala locuinţă va fi imposibil de ignorat, mai ales dacă situaţia familială o cere. Dacă puteţi, începeţi proiectul după Anul Nou şi bucuraţi-vă de sărbători.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 12, 13, 24, 25, 30

Zile nefavorabile:6, 7, 14, 15, 20, 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI