Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Fecioara – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Ce lună extraordinară! Se pare că Universul a aranjat pentru dumneavoastră o vacanţă minunată. Distracţia începe pe 1 decembrie, când veţi fi probabil invitaţi la o reuniune a colegilor de serviciu – să zicem, o petrecere de birou. Pe 24 şi 25 decembrie, veţi avea parte de vâsc şi de luminiţe colorate, dar numai în compania prietenilor şi a familiei.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur şi Soarele parcurg luna această casă a cincea, a idilelor. Totul se petrece în respectabilul şi seriosul Capricorn. Dacă aveţi deja o relaţie, aruncaţi o privire partenerului şi decideţi că nu doriţi să-l împărţiţi cu nimeni. E posibil să folosiţi un inel în acest scop. Iată un alt motiv de sărbătoare.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Veştile bune referitoare la situaţia de la serviciu sosesc pe 24 sau 25 decembrie şi s-ar putea să începeţi noul an cu un salariu ceva mai mare. Şi nu doar atât. Dacă aţi încercat să obţineţi o promovare, şi aceasta ar putea sosi la timp pentru a fi sărbătorită de Anul Nou. Felicitări! E cazul să petreceţi. Da, încă o dată.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
în afară de faptul că, în jurul datei de 19 decembrie, călătoriile sunt riscante din cauza intrării lui Mercur în mişcare aparent retrogradă, singura zi ce pare dificilă luna aceasta este 31 decembrie, când impulsivul Marte se va întâlni cu visătorul Neptun în casa a şaptea, a relaţiilor. Dacă petreceţi, nu vă urcaţi în maşină cu cineva care nu e în stare să conducă.

Horoscop Lunar Fecioara Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : Aproape toată luna.
Zile nefavorabile : 19, 26, 31Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI