Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioară – Februarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Februarie 2014

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2014

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: E momentul să vă asumaţi responsabilitatea pentru acţiunile dumneavoastră. Deşi nu e uşor, amânarea nu mai funcţionează. Pe 11 şi 19 februarie, Soarele şi Mercur din Vărsător vor forma o cuadratură cu seriosul Saturn, aflat în casă a treia, a conversaţiilor şi comunicării. La fel ca la sfârşitul lunii trecute, confruntările de la locul de muncă devin din nou problematice. Dacă limpeziţi lucrurile, până pe 25 februarie se termină totul.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Oare să fie posibilă dragostea la prima vedere? Vi s-ar putea întâmpla aşa ceva pe 23 sau 24 februarie. Soarele şi roman ticul Neptun se vor întâlni în zodia Peştilor, casa a şaptea, a parteneriatelor. Acest cuplu nostalgic va ajuta oarecum la stabilirea atracţiei, graţie sextilului pozitiv dintre iubitoarea Venus şi solidul Saturn.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: între 12 şi 28 februarie poate interveni o problemă legată de serviciu. Guvernatorul planetar, Mercur, se deplasează în mişcare retrogradă prin casa a şasea. Probabil că va trebui să vă reexaminaţi eforturile recente pentru a găsi greşeala. Greu de crezut, dar chiar şi Fecioarele pot greşi. Nu vă judecaţi prea aspru. Reparaţi ce puteţi şi luaţi-o de la început.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Se pare că luna asta unii au pretenţii pe care nu le puteţi satisface. Dacă ştiţi că aţi făcut tot ce a fost omeneşte posibil, poate că e momentul să vă luaţi rămas-bun. Totuşi, pentru a nu regreta mai târziu, asiguraţi-vă că nu dramatizaţi prea mult situaţia. Saturn, aflat în Scorpion, vă respectă decizia, iar rezultatul rămâne permanent.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 4,14,16,20,23,24,25
Zile nefavorabile: 10,11,18,19,26,28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Februarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI