Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Februarie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Pe 24 februarie, un trigon favorabil format între fermecătoarea Venus şi pragmaticul Saturn vă va ajuta să rezolvaţi diferendul recent cu o persoană apropiată. Veţi fi mult mai calm şi mai dornic să ascultaţi şi versiunea celuilalt, iar acesta va fi deschis negocierilor. Momentul e potrivit, dar nu plecaţi de la idei preconcepute.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Viaţa dumneavoastră sentimentală va fi plină de pasiune între 20 şi 22 februarie, deoarece Venus, Marte şi Februarie se vor întâlni în incandescenta zodie a Berbecului, casa a opta, a partenerilor intimi. Nu uitaţi însă că „pasiune” poate însemna şi mânie ori patimă. Dacă sunteţi ca un cazan sub presiune, rezolvaţi problema cu vorbă bună, înainte să sosească „pompierii”.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: între 19 şi 22 februarie să nu plecaţi la cumpărături fără însoţitor. Grupul de planete din impulsivul Berbec, casa a opta, a finanţelor comune, vă îndeamnă să vă angajaţi într-o planificare a plăţilor pentru un obiect mare, pe care nu prea vi-l puteţi permite. încercaţi să plătiţi în numerar şi gândiţi-vă înainte de a accepta diverse clauze inutile.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Lună Nouă de pe 18 februarie va prelua ştafeta de la planetele care au părăsit Februarie trecută Vărsătorul – chiar în mijlocul casei a şasea, a muncii şi a problemelor de sănătate. Dacă nu v-aţi schimbat regimul zilnic de viaţă, cu siguranţă că este momentul s-o faceţi. în cazul în care aţi început deja, acum se văd şi rezultatele pozitive.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 7, 24, 25, 26

Zile nefavorabile:5,6, 19, 20,21,22, 23

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI