Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Februarie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2016

Horoscop Lunar Fecioara Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
S-ar putea să nu aveţi parte de prea multă relaxare în jurul datei de 3 februarie, dar cu siguranţă că vă veţi amuza şi vă veţi distra. Se pare că, în ziua aceea, Marte, aflat în pătimaşul Scorpion, va face echipă cu intensul şi fermul Pluton şi vă va determina să emiteţi o declaraţie. Una serioasă. Completaţi-o cu focuri de artificii dacă e nevoie. Atunci când Marte trece prin casa a treia, entuziasmul e garantat.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Vi se pregăteşte o frumoasă zi de Sf. Valentin graţie generosului şi binevoitorului Jupiter şi emotivei Luni, ambele aflate în zodii de pământ – aşa că veţi fi literalmente în elementul dumneavoastră. Ce sincronizare minunată, mai ales că Jupiter se află în Fecioară, adică în casa întâi, a personalităţii şi înfăţişării.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Un câştig neaşteptat în jurul datei de 6 februarie poate produce puţină agitaţie în jurul dumneavoastră – mai ales pentru că ar putea izbucni o dispută privitoare la persoana care a intermediat, a negociat sau a iniţiat afacerea. Dacă aţi fi vrut să mai aveţi la dispoziţie o zi în plus pentru a vă gândi la acest aspect, nu ezitaţi. Pe 29 februarie – o zi extrem de neobişnuită – veţi putea reface stabilitatea. Ce sentiment minunat!

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Dacă v-aţi născut în jurul datei de 26 august, Luna Plină de pe 22 februarie va fi extrem de luminoasă. Ea se va petrece în zodia dumneavoastră, chiar peste Soarele natal, aruncând o rază strălucitoare asupra sentimentelor şi dorinţelor legate de corpul fizic. Confuzul Neptun va forma o opoziţie cu această Lună Plină. Pariez că veţi descoperi intuitiv ceva minunat despre propria persoană – de pildă un talent ascuns pe care nu ştiaţi că-l aveţi.

Horoscop Lunar Fecioara Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,8, 9, 14, 16, 29
Zile nefavorabile: 5, 6, 7, 22, 23, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Februarie 2016

1 Comentriu to “Horoscop lunar Fecioara – Februarie 2016”

  1. Balan Elena says:

    Va multumesc.Va urmaresc de la inceput. Sa va dea D-zeu multa sanatate.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI