Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara Ianuarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 4 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Ianuarie 2014

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Fecioara antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 16 ianuarie, Luna Plină din Rac va lumina axa prietenilor şi idilelor. Alături de câteva planete din robustul Capricorn, aflaţi că cei dragi sunt mai de încredere ca oricând. De fapt, dacă aveţi vreo nevoie, nici măcar nu trebuie să cereţi ajutorul. Iar dacă vi se pare că un prieten vechi are probleme, nu renunţaţi până când nu vă spune ce s-a întâmplat şi nu-i oferiţi un sfat.

Horoscop Lunar Fecioara relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Lună Nouă din ziua de Anul Nou va planta o sămânţă în casă a cincea, a idilelor, îndemnându-vă să mai faceţi o încercare. De data asta, Pluton aflându-se la datorie, va trebui să fiţi atent să nu deveniţi obsedaţi unul de celălalt. Dacă observaţi vreun semn, retrageţi-vă. Neptun se găseşte în casă a şaptea, a parteneriatelor, intuiţia făcându-şi acum datoria. Ascultaţi de ea.

Horoscop Lunar Fecioara banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: încântătoarea Venus îşi va petrece luna în sârguinciosul Capricorn. în jurul datelor de 7 sau 11 ianuarie, probabil la o reuniune socială, ea va face în aşa fel încât să daţi peste cineva care vă împărtăşeşte ţelurile legate de carieră. Oriunde vă duceţi, ţineţi în buzunar cărţi de vizită şi nu ezitaţi să vă faceţi puţină reclamă.

Horoscop Lunar Fecioara turbulente planetare

Horoscop Lunar Fecioara Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: în jurul datei de 25 ianuarie pot apărea la serviciu anumite dispute. Dacă un coleg se sustrage de la îndeplinirea sarcinilor şi vi le pasează dumneavoastră, n-o să fiţi deloc încântat. Probabil că n-o să păstraţi tăcerea multă vreme, mai ales dacă nu se întâmplă pentru prima dată. Cel mai bun lucru este să vă plângeţi unui superior. Discuţiile în contradictoriu de la locul de muncă nu rezolvă nimic.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7,10,11,12,15,18,19
Zile nefavorabile: 1,2,3,4,5,8,16,25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Ianuarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI