Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Fecioara – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Patru planete şi Ianuarie vor vizita în ianuarie casa a şasea, a muncii şi a sănătăţii. Totul se va petrece în surprinzătorul Vărsător. Momentul este propice pentru a renunţa la un obicei nociv. Poate că doriţi să vă schimbaţi în întregime stilul de viaţă, adoptând un regim ceva mai pozitiv. E posibil să doriţi schimbarea locului de muncă, dar asiguraţi-vă mai întâi că aveţi şi alte opţiuni.

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Aveţi tendinţa de a căuta calităţi speciale în partenerul ales. Acesta trebuie să fie practic, bine organizat şi independent. Ianuarie aceasta, pentru că Venus trece prin excentrica zodie a Vărsătorului, gusturile dumneavoastră se vor schimba puţin, incluzând poate şi un coleg de serviciu împrăştiat, dar cu o minte incredibilă. Nu consideraţi însă că situaţia este definitivă. Planetelor din Vărsător le place să facă mişcări rapide.

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Dacă aveţi de gând să vă schimbaţi serviciul, lucrurile se precipită – imediat ce apare impulsul. Din fericire, sunteţi mult prea realist pentru a sări înainte de a şti că există o plasă de siguranţă. Vestea bună este că plasa de siguranţă apare pe 4, 5 sau 22 ianuarie, când Saturn, guvernatorul carierei, va considera potrivit să vă prezinte unei persoane care vă poate ajuta.

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Mercur va intra în mişcare retrogradă pe 21 ianuarie, aşa că în următoarele trei săptămâni vom reveni pe urmele propriilor noştri paşi. în cazul dumneavoastră, probabil că o anumită problemă legată de locul de muncă trebuie revizuită, deoarece un coleg sau un superior nu a rezolvat-o corect de prima dată. Faceţi-o dumneavoastră, dar nu jubilaţi.

Horoscop Lunar Fecioara Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 6, 13, 14, 22, 27

Zile nefavorabile:2, 3, 12, 15, 19, 30, 31

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI